Passa al contingut principal

GRAVACIÓ REPORTATGE NADAL CONNECTAT

 El dilluns 30 de novembre hem aprés més sobre com funcionen els anuncis publicitaris. La televisió Costa Brava està gravant un reportatge sobre el projecte Nadal Connectat.

Per fer-ho un parell de companyes de vendes han fet de presentadores dels diferents perfils i han gravat mentre preparaven els productes en directe.

Esperem que la difusió del projecte permeti arribar a més donacions. 








Comentaris

  1. Una jornada molt especial on els alumnes han pogut ser els protagonistes.
    Molt bona feina, companyes i companys!! Endavant!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ACCEPTEM EL REPTE!

 Aquest Nadal seran unes festes tot especials, per això els diferents perfils del PTT ens hem unit per crear un projecte que esperem que us agradi. Estem treballant en ell i properament podrem explicar-vos més coses... fins aviat.

FIRA VENDES AL MERCAT DE PALAMÓS I PALAFRUGELL

Dimarts 24 de novembre i el dimecres 2 de desembre hem muntat parada als mercats de Palamós i Palafrugell per vendre els productes preparats pel projecte Nadal Connectat. Hem explicat el projecte i hem obtingut molts donatius per la recaptació de fons per la Marató de TV3 per la COVID-19. Han sigut unes pràctiques de comunicació, atenció al client i tècniques de màrqueting ja que hem intentat que la nostra parada fos el més vistosa possible. Estem molt contents de l'experiència. Ens agrada vendre! PARADA A PALAFRUGELL PARADA A PALAMÓS